Autóalkatrészek és felszerelési termékek forgalmazása on-line.
főlap | árkérés | megrendelés | autós mozik | használt autók | linkek | e-mail | vissza

 

Termékeink

 

Ablaktörlő lapátok

Ezek a termékek - a passzív biztonság szerves részeként - azon autóalkatrészek csoportjába sorolhatók, melyeket használattól függetlenül minden évben legalább kétszer ellenőrizni kell. Tapasztalataink szerint egyébként évente cserére is szorulnak. (A téli fagyok végeztével érdemes kicserélni, mivel a minuszok csodát tudnak művelni a szélvédőhöz odafagyott gumival.)

Egy szó mint száz: LÁTNI ÉS LÁTSZANI. Ha az Önök ablaktörlő lapátja csíkosan töröl, nehezen bírkozik meg az esővel, maszatol, akkor azt bizony ki kell cserélni. A sofőrök egy része retteg az autószereléstől, és azt hiszik, bonyolult beazonosítani és kicserélni egy-egy autóalkatrészt. Ennek megcáfolására a legjobb példa ez a termék. Ha kedvet éreznek hozzá, vegyék a fáradságot és cseréljék ki maguk, higgyék el, nem fognak csalódni. A szinte másfélezer forintos beruházással megszabadíthatjuk magunkat a rettegéstől, melyet  az esőben és hóesésben való vezetés jelent.    

Nincs más teendő, mit egy mérőszalaggal megnézni milyen méretű az adott gépjárművön a lapát. (Meg kell mérni mindegyiket, mert előfordul, hogy az "anyósülés" oldalán más a méret.) A pontos adatok birtokában az alábbi táblázat segítségével megtudhatják, egy-egy ablaktörlő lapát mennyibe is kerül.

Elsőosztályú minőségű angol ablaktörlő lapátok
(1 db.-os kiszerelések ára szerelékekkel együtt, melyek az Áfa-t nem tartalmazzák.)

Méret

Ár

28 cm-es -
38 cm-es -
40 cm-es -
45 cm-es -
50 cm-es -
55 cm-es -

Egyes típusok árai ennek akár a többszöröse is lehet, amennyiben speciális a rendszere.

Egyéb árajánlatkérés, lap tetejére

A felhőtlen autózásért az Önök szolgálatában..