Autóalkatrészek és felszerelési termékek forgalmazása on-line.
főlap | árkérés | megrendelés | autós mozik | használt autók | linkek | e-mail | vissza

 

Bemutatkozás

 

Vállalkozásunk elsődleges profilja a hazai gépjárműtípusok alkatrészeinek értékesítése az Interneten, on-line.

Forradalmian új szolgáltatásunk sikerének biztosítéka a többéves autóalkatrészes és Internetes tapasztalat, ill. az a tény, hogy üzletünk jellegéből fakadóan, meglehetősen alacsony üzemeltetési költségekkel működünk, melynek köszönhetően meglepően alacsony árakon tudjuk termékeinket beszerezni és értékesíteni.

Kínálatunkban a gépjárművek rendeltetésszerű működéséhez nélkülözhetetlen és az esetleges meghibásodás ill. elhasználódás során cserére szoruló alkatrészek találhatók meg: szűrők, olajak, szíjak, fék-, kuplung-, gyújtás-, elektromos-, kipufogó-, futómű alkatrészek...

Üzletpolitikánk elsősorban ügyfeleink megelégedettségét célozza meg, ennek megfelelően nem egy, hanem többféle minőségben kínálunk autóalkatrészeket. Ajánlatainkban első helyen minden esetben a minőségi alkatrészek szerepelnek, de lévén hogy a hazai autóalkatrész piac meglehetősen árérzékeny, minden esetben kínálunk alacsonyabb árfekvésű terméket - alternatívaként - ügyfeleinknek. Igény esetén, autóbontók ajánlatait is biztosítjuk Önöknek.

Ennek köszönhetően minden régi és új ügyfelünk, a pénztárcájának és igényeinek megfelelő alkatrészhez juthat hozzá nálunk - hangsúlyozzuk, egy helyen -, legyen az a hazai piac legolcsóbb terméke, vagy a legjobb. Ha ügyfelünk ragaszkodik egy általa megkedvelt márkához, úgy arra adunk árajánlatot, s biztosan a legjobbat.

Próbáljon ki Ön is bennünket - ha még nem tette meg -, s a jövőben ha autóalkatrészre vagy autófelszerelési termékre van szüksége, beszerzési forrásnak válasszon bennünket.

Várjuk Önt is megrendelőink között!

Balesetmentes vezetést kívánva Tisztelettel,

Web Autósbolt

lap tetejére

 

A felhőtlen autózásért az Önök szolgálatában..