Hasznos autós dolgok Nyitólap Autóbontók Autósmozik Kapcsolat Magyarországi Autóbontók Adatbázisa
Web Autósbolt

Autósmozi műsor
2024-es vetítések

Jelenleg nyitva lévő autósmozik száma: 0 db.

Friss híreket a email címre várunk, azokat azonnal közzétesszük!Mi lesz az autósmozikkal 2024-ben?

Úgy látjuk, hogy csak egy-egy rendezvény, egy-egy szponzor révén lesz, lehet idén klasszikus autósmozis élmény. 2024. májuásban is egy vetítés, egy tízmilliós országban! 😥 Ez nem túl sok.

A magyar autósmozizás hanyatlásának több tényezője van:

  1. Egyrészt a technológiai fejlődés, a digitális vetítés és a streaming szolgáltatások elterjedése miatt az emberek kevésbé érzik szükségét annak, hogy kocsijukban ülve nézzenek filmeket. Ne feledkezzünk meg róla, hogy 2000 körül egy 55 cm-es átmérőjű TV menőnek számított!
  2. Másrészt a városi területek zsúfoltsága, a parkolási nehézségek is csökkentik az autósmozik létrehozásának lehetőségét, sok korábban üres terület, parkoló, autósmozi helyszín beépítésre került.
  3. Harmadrészt a koronavírus-járvány és a járványügyi korlátozások is negatívan befolyásolták az autósmozi üzemeltetését és látogatottságát. Ez lehetőséget adott új koncepicióknak is, mint pl. a MÜPA autósmozija, de igazából ez helyzet kiütés, KO volt.
  4. Negyedrészt, de lehet ezzel kellett volna kezdenünk: a költségek. Nem éri meg ezzel foglalkozni, nem tud 💰 profitot termelni az autósmozi üzemeltetés manapság.

Mindezek eredményeként az autósmozi egyre inkább egy múló divatnak tűnik, amelynek nincs helye a modern társadalomban.

Úgy látjuk, hogy csak egy-egy rendezvény, egy-egy szponzor révén lesz, lehet idén klasszikus autósmozis élmény. 2024. májuásban is egy vetítés, egy tízmilliós országban. 😥 Ez nem túl sok.

A lehetséges okokat az MI-vel vizsgáltuk meg: A magyar autósmozizás hanyatlásának több tényezője van: Mindezek eredményeként az autósmozi egyre inkább egy múló divatnak tűnik, amelynek nincs helye a modern társadalomban.

MI LESZ AZ AUTÓSMOZIK SORSA?
Magyar autósmozik sorsa

Egy rendezvény, egy szponzor révén néha-néha belefuthatunk klasszikus autósmozis élménybe, de folyamtosan vetítő, a csak autózmozik üzemeltetésével foglalkozó cégek végleg bezártak.

AUTÓSMOZI 2030-BAN
Magyar Autósmozi műsor

Kertmozi és autósmozi? Lehet ez a kombináció a jövő? A kertmozi és autósmozi kombinációja egy opció, amely újraértelmezheti a autósmozizás élményét. A nézők választhatnak, hogy autójuk kényelmében, vagy a szabad ég alatt, székekben ülve élvezik a filmeket.Mi volt 2023-ban?

Az elmúlt pár év tapasztalata alapján tett prognózisunk, mely szerint idén sem várható fejlődés, beigazolódott. 😥 Szerintünk véget ért a megszokott, korábbi formájában létező magyar autósmozizás. 😪 Ne legyen igazunk! Amint friss autósmozi hírt kapunk, közzétesszük!Hogyan alakult ki a hazai autósmozizás?

Az 1990-es években sorra nyíltak autósmozik Budapesten és környékén, a Balatonnál ill. több vidéki településen is. A kezdetekkor országszerte több tucat helyszín szolgálta ki az autósmozi rajongókat, de a 2000-es évek végére alig pár autósmozi élte túl a forgalom jelentős csökkenését. 2020-ban még volt pár kisérlet az autósmozi élmény feltámasztására, de a relatív alacsony jegyárak nem biztosítottak elég profitot az üzemeltetőknek. 2021-ben pedig, a vírus után már csak 2 autósmozi volt nyitva. Sajnos. Hogy mi lesz idén, 2024-ben? A mi álláspontuk az: Nem baj, ha drágább a belépő, de legyen idén is nyitott autósmozi!

Magyar Autósmozi műsor

A hazai autósmozizás már messze túl van fénykorán, mára már csak egy romantikus emlék, amit személy szerint a Web Autósbolt lelkes csapata is nagyon szeretett. Jó jellene, ha legalább pár helyen, a nyári szezonban minden nap lenne autósmozis vetítés! A lelkes vállalkozóknak kitartást kívánunk, mi vállaljuk, hogy műsoraikat a rajongók részére ingyen közzétesszük itt honlapunkon!

Autósmozit üzemeltet? Kérjük, küldje el az aktuális műsort a szerkesztőnek!

Nehéz megfogalmazni, mi az oka, hogy mára kevésbé népszerű műfaj lett az autósmozizás. Valószínűleg a következők mindegyike picit hozzájárult a forgalom hanyatlásához: kezdetben a videotékák, majd a modern multiplex mozik megjelenése, későbbiekben a megfizethető nagy képernyős lapos tv elterjedése. Az általunk jelenleg működőként ismert, vagy remélhetőleg idén is kinyitó autósmozik listája az alábbiakban.1) Lupa autósmozi

Cím: 2011 Budakalász, Lupaszigeti út 8.
Telefon: 06 30 712 0996
Pozitív: sztereó hang, sok férőhely

Leírás: Ha 2024-ben sem nyitnak ki, átsoroljuk őket is a 'Végleg bezárt' kategóriába. Titkon, azért reménykedünk! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, ezért azt javasolt a minél előbbi érkezés. Mozi előtt parkolj le, és csobbanj egyet a LUPÁ-n, vagy vacsorázz meg a film előtt a strand egyik éttermében! Fontos! A vetítések szélsőséges időjárási körülmények esetén törlésre kerülnek! A jegy érvényes lesz a pótelőadásra illetve vissza is váltható!

LUPA AUTÓSMOZI MŰSORA
ZÁRVA
Állapot:
ZÁRVA, NYITÁS NEM ISMERT.
Utolsó frissítés időpontja: 2024. május 15.
Várjuk a friss híreket!


2) Árkád Autósmozi

Utolsó ismert nyitvtatartás: 2020. június 13. - 2020. június 27.
Cím: Panam Autósmozi, 1106 Budapest, Örs vezér tér 25/A
Extra: görkorcsolyás felszolgálók.

Leírás: Rájuk is érvényes, ha 2024-ben sem nyitnak ki, átrakjuk őket is a 'Végleg bezárt' kategóriába. A Panam Autósmozi az Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolójában található. Majd 100 autó fér el, és nem személyenként kell jegyet váltani, hanem autóra. Üdítőt és rágcsálnivalót a helyszínen lehet vásárolni, a vetítések kb. 21 órakor kezdődnek.

ÁRKÁD AUTÓSMOZI MŰSORA
ZÁRVA
Várható első vetítés:
ZÁRVA, NYITÁS NEM ISMERT.
Utolsó kommunikáció időpontja: nincs adat.
Amint friss hírt kapunk, közzétesszük!


3) Westend Autósmozi

Utolsó ismert nyitvtatartás: 2020. június 2. - 2020. június 30.
Cím: Westend, 1062 Budapest, Váci út 1-3.

Leírás: Sajnos nem valószínű, hogy idén, 2024-ben üzemelnek. Jajajajjaa de káááár! Westend Drive-In Cinema 2020-ban a főváros egyik legkomolyabb autósmozija volt, a Westend külső parkolójában. Sajnos nem kaptunk friss információt a várható nyitásról. 😕 A Westend Autósmozi, hivatalos nevén a Westend Drive-In Cinema esténként 19:30-kor nyitott (ekkortól lehetett autóval behajtani), a vetítések - az autósmozik jellegéből fakadóan - azonban csak sötétedés után kezdőttek, kb. 21:00 után. A Westend autósmozijában inkább kultikus és klasszikus filmeket nézhettünk, nem film újdonságokat.

WESTEND AUTÓSMOZI MŰSORA
ZÁRVA
Várható első vetítés:
ZÁRVA, NYITÁS NEM ISMERT.
Utolsó kommunikáció időpontja: nincs adat.
Ha friss hír jön, publikáljuk.


4) Csopaki kertmozi, autósmozi (kb. 10 autónak férőhely)

Cím: 8229 Csopak, Forrás utca 5.
Pozitív: sztereó hang, a legkitartóbb autósmozi hazánkban.

Leírás: ez igazából egy kertmozi, ahol a nézőtér két oldalán be tud állni kb. 5-5 autó.
Büfé: popcorn, dobozos üdítők
Jegyár: 1 600 Ft
Előadások kezdete: 21:00
Honlap: www.kertmozi.hu
Műsor ügyekben hívható információs vonal: 06-20-928-2808, 06-88-429-308
Hivatkozás: Csopaki kertmozi

CSOPAKI AUTÓSMOZI MŰSORA
HAMAROSAN NYIT!
Állapot:
HAMAROSAN 🥇 NYIT
Utolsó frissítés időpontja: 2024. május 21.
Csopaki autós és kertmozi műsor 2024.


5) Fest autósmozi, 1 film erejéig

Cím: Ring Autósmozi, Mogyoród 2146, Magyarország
Pozitív: A jelenleg ismert egyetlen igazi lehetőség autósmozizásra.

Leírás: ez igazából egy egyszeri vetítés a FritzenFest csapatának szervezésében.
Jegyár: 2 500 Ft
Előadás kezdete, nyitás: 19:00

FEST AUTÓSMOZI MŰSORA
IDŐSZAKOS VETÍTÉSEK
Állapot:
IDÉN MÁR NYITVA 🥇 VOLT!
Utolsó vetítés: 2024. május 18. 19:00
MANTA, MANTA, PADLÓGÁZ (2023)
Utolsó frissítés időpontja: 2024. május 21.
https://www.facebook.com/FritzenFest


6) Nem autósmozi, de Mozgó Mozi 

Cím: Nincs fix helyszín, mindig változó helyen van a vetítés!
Pozitív: 3D vetítések is vannak, vidéki településekre is mennek.

Leírás: ez igazából egy mobil mozi, nem autósmozi, változó vetítési zárt helyszínekkel: közösségi központokban, művelődési házakban, színháztermekben.
Jegyár: településenként eltérő
Előadások kezdete: változó
Honlap: www.mozgomozi.hu
Műsor ügyekben hívható információs vonal: 06-30-891-2509
Hivatkozás: Mozgó Mozi

MOZGÓ MOZI MŰSORA
2024-ES FILM VETÍTÉSEK
Állapot:
NYITVA VAN, ÜZEMEL
Utolsó frissítés időpontja: 2024. május 15.
www.mozgomozi.hu/Musor-naptar


Honlap ajánló


Vizesek a falak?
A Pára Centrum kiszárítja!

Vizes falak szárítása


Kertmozi műsor
Örülnél neki?

Alig van üzemelő autósmozi, gyűjtsük össze a kertmozikat?

Ha szeretnétek, hogy javaslatot tegyünk nektek a szabadtéri mozizásra, akkor szavazzatok! (Minden látogató óránként 1 szavazat leadására jogosult, bár nem olyan nagy horderejű a kérdés, ami inkoloná a ezt a szigorú korlátozást... 🤩)

Kertmozi szavazás
Utoljára bezárt autósmozik
Az elmúlt pár évben bezárt autósmozik

Korábbi, vagy bezárt autósmozik

Ezek az autósmozik nem is olyan régen még működtek. A tulajdonosok, akár jó drága autósmozi jegy árán is - ha lehet ilyet kérni - legyenek újra nyitva!

MÜPA KONCERTES AUTÓSMOZI

MÜPA Koncertes Autósmozi

A MÜPA 2022-es válasza várható vetítésekkel kapcsolatos megkeresésünkre: 'A Müpa a járványhelyzet miatt 2020-ban kialakult beltéri korlátozások miatt szervezett az év nyarán autósmozit. Jelenleg nem szerepel a Müpa programnaptárjában a jövőben hasonló program.'

MÜPA KONCERTES AUTÓSMOZI
ZÁRVA
Újbóli vetítés nem várható
ZÁRVA, NYITÁS NEM ISMERT.
Utolsó kommunikáció időpontja: 2022. június 7.

MÜPA Autósmozi leírás: Koncertélmény új dimenzióban! Egyedülálló koncerélmény a MÜPA parkojójában, ugyanis a a Fesztivál Színházban zajló koncerteket az autóban ülve, az épület melletti parkoló hatalmas kivetítőjén lehet élőben figyelemmel kisérni. Legyen Ön is részese a nem mindennapi eseménysorozatnak autónként egy jegy megvásárlásával! Müpa autósmozi műsor. Cím: 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

RING AUTÓSMOZI

Ring Autósmozi Mogyoród (Hungaroring)

Vajon 2024-ben kinyit? Legutolsó kommunkációnk ez volt a céggel: "Sajnálatos módon a vetítés TECHNIKAI PROBLÉMÁIT nem tudtuk még ezen a héten megoldani. A következő vetítési időpont augusztus elején lehetséges."

RING AUTÓSMOZI
ZÁRVA
Újbóli vetítés nem várható
ZÁRVA, NYITÁS NEM ISMERT.
Utolsó kommunikáció időpontja: 2023. június 27.

Megközelíthető az M3-asról a 18-as kilométernél a Hungaroring felé, vagy a 30-as főútról Szilas-ligeten keresztül.

Pozitív: szombaton tombola szokot lenni
Negatív: eddig semm hír

Előadások kezdete: 21:00 vagy sötétedés után (szeptember 20:30)
Nyitvatartás: csütörtöktől - vasárnap
Jegyár: 1 200 Ft, 6 éves kor alatt ingyenes
Férőhelyek száma: 400 autó
Vászon mérete: az országban a legnagyobb!
Hang: 101,2 MHz
Büfé: hamburger, hot-dog, szendvics, üdítők...
Honlap: www.advertkft.hu/magyar/autosmozi/autosmozi.html
Hivatkozás: Mogyoródi autósmozi

Milyen lenne most, ha lenne nyitva autósmozi? Talán valami ilyesmi..

AUTÓSMOZI TESLÁVAL

Autósmozizás 2024-ben

Egy elképzelt kép, milyen is lehetne most egy autósmozi. Bárcsak otthon lenne ilyen jó dolgom! Vagyis inkább: Bárcsak lenne újra autósmozi!

Autósmozi műsor
AUTÓSMOZI ÉS A PORSCHE

Autósmozizás a jövében?

Egy másik elképzelt kép, milyen is lehetne most egy autósmozi, ahová Porschéval mennénk természetesen. 😍

Autósmozi

Remélhetőleg a jövőben lesz pár autósmozi ami megnyitja kapuit, hogy újra és újra átélhessük ezt a különleges hangulatot. Friss híreket a email címre várunk, azokat azonnal közzétesszük!
Bezárt autósmozik
Várjuk újranyitásukat!

Korábbi, vagy bezárt autósmozik

Fővárosi Autópiac autósmozi - átalakítás miatt zárva?

A digitális vetítéstechnológiára történő átállás miatt átmenetileg zárva van.

Fővárosi Autópiac Budapest, XIX., Nagykőrösi út 162. (az M5-ös kivezető szakaszán)
Fővárosi Autósmozi információs vonal: 06 (1) 280-2485

Pozitív: Szuper fíling a csillagos ég alatt mozizini!
Negatív: nincs információnk

Előadások kezdete: 21:30, kapunyitás 21:00, szeptembertől kezdés 21:00, kapunyitás 20:30

Jegyváltás a helyszínen, a kapunyitást követően.
Jegyár: 1.000.-Ft/fő
12 éven aluli gyermek – diákigazolvány vagy lakcímkártya felmutatása ellenében – ingyen látogathatja előadásainkat. (Egy felnőtt kísérővel max. két gyermek, két felnőtt kísérővel max. három gyermek, három felnőtt kísérővel max. öt gyermek belépése ingyenes. Ezen felüli gyermek látogató részére jegyet kell váltani.)
Zenés üzenetküldés 500.-Ft (üzenet+zeneszám)
Ajándékjegy: 2.200.-Ft/jegy két fő részére
Autósmozi hang: 101,2 FM
Cím: Fővárosi Autópiac, 1194 Budapest, Nagykőrösi út 162.
Autósmozi információs vonal: 06 (1) 280-2485
Honlap: www.fovarosiautosmozi.hu
Büfé: a vetítés előtt és alatt üzemel
Hivatkozás: Nagykőrösi autósmozi
A műsorváltozás jogát fenntarjuk!

A filmek az autórádión keresztül a 101,2 frekvencián hallhatóak.
Sajtóügyekben hívható információs vonal: 06 (1) 282-5820 / 229-es mellék.


Nagykátai autósmozi - bezárt

Cím: 2760 Nagykáta, Jászberényi út 120.
Előadások kezdete: -
Jegyár: 600 Ft, 10 éves kor alatt 400 Ft
Büfé: ?
Műsor ügyekben hívható információs vonal: 06-20-337-0076


Nyíregyházi autósmozi - bezárt

A Kabala Étterem és Rendezvényterasz újraálmodta a autósmozik felejthetetlen hangulatát.
Pozitív: az étteremben bármit lehet rendelni! :-)
Negatív: -
Előadások kezdete: 21:00 (júniusban 21:30)
Cím: 4531 Nyírpazony, Nyíregyházi utca 1/A.
Autósmozi információs vonal: 06 70 245-4555
Kapacitás: 60 férőhely
Jegyár: ?
Honlap: www.kabalaetterem.hu/autosmozi
Hivatkozás: Nyírpazonyi autósmozi


Békéscsabai Pósteleki autósmozi - bezárt

Pozitív: nincs információnk
Negatív: nincs információnk
Jegyár: 800 Ft
Büfé: vetítés előtt és alatt üzemel
Kapunyitás: 20.30
Honlap: postelek.com
Vetítés kezdete: 21.30, általában csütörtök, péntek, szombat, vasárnap.
Műsor ügyekben hívható információs vonal: Várady Ágnes 06 70 636-3001


Fonyódi autósmozi - bezárt

Fonyódon, a piactéren található meg.
Pozitív: nincs információnk
Negatív: nincs információnk
Előadások kezdete: 21:30
Jegyár: 590 Ft
Büfé: ?
Műsor ügyekben hívható információs vonal: 06-30-9694-400


Iváncsai autósmozi - bezárt

A Duna mellett, a Velencei tó-tól nem messze, Iváncsán a benzínkút mellett.
Előadások kezdete: ?
Jegyár: ?
Büfé: ?


Nagytarcsai autómozi - bezárt

Pozitív: -
Negatív: -

Előadások kezdete: -
Jegyár: -
Büfé: -
Műsor ügyekben hívható információs vonal: 06-20-344-4911


Pilisvörösvári Kemping Autósmozi - bezárt

Pozitív: -
Negatív: -
Előadások kezdete: -
Jegyár: -
Hang: -


Ráckeve - Tókert Autósmozi - bezárt

A ráckevei HÉV-Állomástól 500 m-re, a Parkerdőben, a melegvizű strand mellett.
Pozitív: sztereó hang (az egyetlen autósmozi, a fővárosi autósmoziknak is követni kellene a példát!), friss filmek is
Negatív: messze van Budapesttől :-)
Előadások kezdete: 21:00
Jegyár: 550 Ft
Büfé: szendvics, italok
Pénztárnyitás: előadások kezdete előtt 1 órával
Hang: 102,8 MHz (URH), minden film sztereoban kerül sugárzásra!
Műsor ügyekben hívható információs vonal: 06-24-485-363


Tatabánya - T-Boy Autósmozi - bezárt

a Ságvári Endre úti Tűzoltósággal szemben, bejárat a TSC Sporttelep felől.
Külön köszönet Friedrich Gábornak, aki lelkesen küldte korábban a műsort!
Pozitív: -
Negatív: -
Előadások kezdete: -
Jegyár: -
Telefon: 06-34-323-616, 06-30-85-33-85

Keresési kulcsszavak: autósmozi westend árkád müpa lupa ráckeve autósmozi nagykőrösi út autósmozi győr autósmozi mogyoród nagykátai autós mozi autósmozi debrecenben autósmozi fővárosi autópiac ring autósmozi műsor budapest


Nosztori autósmozi - bezárt

A 73-as úton Csopak és Veszprém között található.
Pozitív: sztereó hang, nagyon jó játszótér és kis állatkert is van struccokkal, étteremmel.
Negatív: -
Büfé: popcorn, dobozos üdítők
Jegyár: 1 000 Ft
Hang: 96,1 MHz (sztereó)
Előadások kezdete: 21:30
Honlap: www.autosmozi.hu, moziműsor: www.nosztori.hu
Műsor ügyekben hívható információs vonal: 06-20-928-2808, 06-88-429-308
GPS:N47 00.338 E17 54.954
Hivatkozás: Autósmozi Nosztor


AUTÓSMOZIS KÉP
Magyar Autósmozi műsor
KORÁBBAN BEZÁRT AUTÓSMOZIK
Korábbi, vagy bezárt autósmozik

A teljesség igénye nélkül pár korábban bezárt, régebben népszerű autósmozi: Piliscsaba (a mi nagy kedvencünk ez volt!), Nagykáta, Fonyód, Nagytarcsa (ez is jó kis hely volt!), Ráckeve, Nosztori autósmozi.

+1 AUTÓSMOZI KÉP
Magyar Autósmozi műsor

Autósmozi archívum


Aloldal ajánló: Ki volt Quinton Hazell?

Autósmozi műsor
Válassz autósmozit!
Web Autósbolt

A felhőtlen autózás szolgálatában.

Minden jog fenntartva! All rights reserved. 1999-2024.
Web Autósbolt: Magyarországi autóbontó adatbázis és autóalkatrész webshop

Autóbontó

Autósbolt

Autóalkatrész

Autóalkatrész webshop

autóbontó autóbontók autobonto autobontok
Francia autóbontó, Német autóbontó, Olasz autóbontó, Amarikai Tesla japán autóbontó, Kóreai autóbontó
Web Autósbolt - Autóalkatrész webshop, autóbontó adatbázis és magyar autósmozi műsor. Autobonto adatbazis Magyarorszag. Autóalkatrész webshop